Behandlingar

Hos Gildi Hälsa kan du avnjuta flera olika behandlingar. Vi erbjuder Regndroppsteknik, StressbusterNAT, och Healing med intuitiv massage. Komplettera gärna behandlingen med en Wellnesskanning!

Regndroppsbehandling

Regndroppstekniken har använts under många år som en mycket effektiv metod för att balansera kropp och sinne. Det är en avslappnande och väldoftande behandling på fötter och rygg. Lätt beröring och massage kombineras med ekologiska och eteriska oljor av terapeutisk klass, vilket resulterar i en kraftfull och rogivande behandling för hela kroppen. Behandlingen avslutas med en varm handduk på ryggen för djupgående effekt, som är mycket avslappnande.

Regndroppstekniken är en kombination av Vitaflextekniken från Tibet, Lakotaindianernas fjäderlätta beröring och den uråldriga kunskapen om eteriska oljor tillsammans med ny forskning.

De essentiella oljorna i Young Livings regndroppskollektion främjar energi och vitalitet. När oljorna appliceras på rygg och fötter kan denna teknik justera elektriska strömmar och hjälpa till med att bibehålla en kroppslig balans. Cirkulationen stimuleras liksom immunförsvaret, och kroppens egna psykiska och fysiska  självläkningsförmåga främjas.

Oljor som ingår i regndroppstekniken: basilika, mejram, pepparmint, oregano, vintergröna, cypress, valor, timjan och aroma siez.

Pris:  700 kr för 75 minuter.

Stressbuster

En behandling för den som känner sig stressad och vill slappna av. Vi arbetar med  terapeutiska oljor, lätt beröring på
din nacke och mjuk massage på dina axlar. Tekniken syresätter hjärnan och får igång blodcirkulationen.
En behandling som om är lugnande samt sänker stressnivån.

Pris: 300, 30 min.

NAT

NAT- Neuro Auricular Technique, är en behandling med lätt beröring på nacke och axlar. Med behandlingen stimulerar man ca 1000 nervändar i nacken med en glasstav och eteriska oljor.

Vi arbetar med att få det autonoma nervsystemet i balans. Att arbeta med glasstaven på Locus coeruleus (LC) är som att öppna dörren, en inkörsport, till hjärnan.
NAT stödjer nervsystemet och oljorna i behandlingen är så lugnande att många somnar. NAT ökar rörelsen och välbefinnandet vid migrän, whiplash, Parkinsons och nackbesvär i övrigt.

Pris: NU introduktionserbjudande 400 kr 40 min.

Relieve Massage Healing

Relieve Massage Healing är en intuitiv form av massage som renar, öppnar upp och balanserar kroppen  i sin helhet.  Få kännedom, via kroppen, om beteenden, handlingssätt och tankemönster som hindrar dig i ditt liv och hur det påverkar din kropp och din vardag. Vägledning ges om vad du kan förändra/stärka för att uppnå din fulla potential.
Samtidigt ges det en kraftfull transformerande healing .  En mycket uppskattad behandling

Pris: 600 kr, 75 min.

Regndroppsbehandling inkl Zyto hälsoskanning

Skanna dig med Zyto Balance skanner och få reda på vilka oljor just du behöver. De oljorna används sedan, i den mån de finns tillgängliga, under behandlingen. Se Regndroppsbehandling ovan för mer info.

Pris: 850 kr, 105 min.

Combo Luxury Treatment

Combo Luxury Treatment är en behandling med en fantastisk kombination av både Regndroppsteknik och Relieve MassageHealing.
Notera att en Combo kan endast fås av den som tidigare fått en Relieve Massage Healing.

Pris: 800 kr, 90 min.kr.