Om

Helene kommer alltid att bära med sig sitt personliga möte med Gary Young, grundaren till Young Living. Så här berättar hon: -”Det som grep tag i mig var att han utstrålade en så stark passion för naturen och en vetskap om vad den i sin rena form kan göra för oss. Hans övertygelse var att allt vi behöver redan finns skapat i naturen. Jag kunde känna att det han sa var ödmjukt och verkligen kom direkt ifrån hjärtat.

Hon berättar vidare: -”För mig är det speciellt viktigt att vi är rädda om vårt grundvatten och livet i haven. Därför tycker jag att Thieves-paketet med tvättmedel, rengöringsmedel, tvål mm är enkelt att börja med. Genom att välja naturligare produkter till oss och hemmet är jag övertygad om att vi tillsammans kan göra stor skillnad för vår miljö.
Helene bor med man och barn på en gammal bondgård i Dalarna. I och med hennes första utbrändhet/utmattning 2002 blev hon mer känslig mot det som inte är naturligt. När hon fann sin väg till Young Living 2009 öppnades en helt ny värld. När hon provade YLs produkter så märkte hon hur bra hennes kropp tyckte om dem.
Rollen som Helene har i Peppermint People är en mer övergripande roll, eftersom hon har kunskap om hur det mesta fungerar med Young Living.

Maria kom i kontakt med Young Living på ett evenemang där hälsan var i fokus.
Hon berättar –”Jag har alltid varit intresserad av det naturliga och när jag upptäckte Young Living så var det som att komma hem. Det passade så bra ihop med den jag är och det jag jobbar med i mitt företag Ökenrosens kropp och själ. Den filosofi Young Living står för gillar jag. Gemenskap! Välbefinnande! Överflöd! Det Gary Young skapade för oss är jag för alltid tacksam för!”
Kristaller har Maria länge haft ett stort intresse för och hon tycker att oljorna passar så bra ihop med kristallerna. Detta för att de olika kristallerna och oljorna har sina frekvenser. Det gör att oljorna och kristallerna är kompatibla med varandra och spännande att använda.
Maria använder Young Livings produkter varje dag och hon berättar: –”För mig var det enkelt. Produkterna hjälper mig att på ett hälsosamt och naturligt sätt må bra på alla plan. Valor är den olja jag använder varje dag. Dess doft hjälper mig att komma i balans och den ger mig styrka att klara av dagen. Ningxia Red morgon och kväll, men även när jag känner att jag behöver lite extra energi. Det är ju så gott med ett glas med Ningxia Red. Mums!”
I Peppermint People kommer Maria att i huvudsak arbeta med att ta fram idéer och material för bland annat evenemang, DIY, djur samt att vara behjälplig där det önskas och behövs.
Hon vill inspirera andra att upptäcka Young Livings livsstil.